Important! Comenzile plasate in perioada 8-12 iunie se expediaza incepând cu 14 iunie.
Pentru comenzi mai mari de 150 Lei beneficiezi de livrare gratuita!
Acces cont
Inregistrare
Istoric comenzi
0757 045 041
0757 045 041
Intrebari frecvente
Contacteaza-ne
Cautare avansata
Acces cont
Inregistrare
Istoric comenzi
Acasa
Categorii
Actiune/Politiste
Agronomie/Zootehnie/Biologie
Arta
Biografii/Memorii/Jurnale
Carte veche
Critica/Teorie literara
Dezvoltare personala
Dictionare
Diverse
Drept
Economie/Afaceri
Enciclopedii
Filosofie/Spiritualitate
Gastronomie
Geografie/Turism
Istorie
Limba franceza
Limba germana
Literatura pentru copii
Literatura romana
Literatura universala
Medicina
Naturiste
Poezie
Religie
Science Fiction/Fantasy
Sport
Stiinta si tehnica
Stiinte umane
Teatru
Toate Cartile
Promotii
Noutati
Edituri
Toate Cartile
Gastronomie
Tehnologia produselor din carne | I. Otel
×
Tehnologia produselor din carne | I. Otel
80,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Adauga in cos
Acest produs nu este disponibil in stoc
Cod produs:
1017
Autor:
I. Otel
An Aparitie:
1979
Volume:
1
Pagini:
423
Incarca fisier
Inchide
Ok
Cancel
Ok
Cancel
Detalii produs
Produse similare
Detalii produs
Cod produs
1017
Categorie
Gastronomie
Editura
Tehnica
Produse similare
Tehnologia laptelui si a produselor lactate, vol. II | C. Stoian, G. Scortescu, G. Chintescu
120,00 RON
Sucuri si cocktailuri din fructe | ***
19,00 RON
stoc epuizat
Tehnologia preparatelor si conservelor din carne | Valentin Grigoriu, Gheorghe Craciunescu
176,00 RON
stoc epuizat
Din bucataria taranului roman | Mihai Lupescu
32,00 RON